"Güep master"

Estic compromés amb la organització. Us ho explico amb l'exemple dels ous ferrats amb cansalada. La gallina col·labora, el porc és compromet. EQUILIQUÀ!!!

dimecres, 4 de març del 2009

"NOMÉS" han passat 27 anys,.......

Doncs si, a l'antic Col·legi Públic 3 d'Abril (ara CEIP 3 d'Abril), hi va haver de forma puntual equip de handbol masculí de categoria ......? no ho se, teniem 12 o 13 anys.
La següent instantànea ho demostra.



Amb la dificultat del pas del temps, pels protagonistes i pel paper fotogràfic podem distingir d'esquerra a dreta i de d'alt a baix.
Ungidos, PLO, GARCÍN, NEVADO, PERIS, MURRIA, Hernández, LÓPEZ, ESTEVE, PELÁEZ, TRINCHAN C. , Trinchan J, GÓMEZ i lo "Corbobés" o Gómez Senior.
Els que obviament no fan els 40 anys al 2009 no els he posat amb majúcules, per diferenciar-los. L'equip al complert vam fer una bona participació a la competició local, quedan en segona posició.
Posterirment vam acudir a un torneig intercomarcal i ens van fotre unes pallisses que afortunadament la memòria fa bé en ser selectiva

1 comentari:

Miquel Esteve ha dit...

Hòstia que bona! La deso al disc dur! Recordeu aquells partits èpics de handbol amb el Lluís Vives de Basco, Nogales... I Mulia d'entrenador! Quins grans trainers què hem tingut en els esports: Guirao, Ungidos, Mulia, Solà i... Sanches! Ai Sanches! ''Bo que metemo el balo a Gosalo, e mete tre gole i canviamo a Brul''