"Güep master"

Estic compromés amb la organització. Us ho explico amb l'exemple dels ous ferrats amb cansalada. La gallina col·labora, el porc és compromet. EQUILIQUÀ!!!

diumenge, 7 de juny del 2009

Supervivientes

Bona nit, aqui teniu la foto dels "supervivientes" que vam aguantar fins les 7 passades. Be, "lo guebmaster" estava escribint al blog a les 8. No se com encertaba a teclejar un texte tant llarg. 
Ferran Morillo


Diferentes formas de estar en contacto con amigos y familiares. Descúbrelas. Descúbrelas.

47 COMPANYS 47

Pel matinet (8:10), a casa encara dormen (lógicament el diumenge està fet per descansar)el dia després comença lentament, amb un sol resplandent que es correpon amb l'alegria viscuda durant la nit; ja ho hem fet! i ens queda una sensació estranya, estem contents per això que acavem de viure (parlo, penso, en boca de totes i tots)a la vegada estem segurs que com qualsevol primera vegada; ha estat irrepetible.
Segurament podem tornar a quedar, fins i tot, potser no cal que esperem 40 anys més, sino Maria Jose, Montse, Blanca i Maria Eugenia hauran de comprar uns caminadors en comtes de una samarreta!!! però xiquets que voleu que us digui la sensació de veure el primer segon la cara d'un company que fa més de vint-i-cinc anys que no veus, intentar situar-lo al teu disc dur, saludar-lo/la,.... QUE BONIC, QUE DIFÍCIL!, aguantar les papallones de l'estomac per no saber com entrar-li per primera vegada amb aquell xiquet que jugaveu al pati, o amb la nena que sempre pensaves que et feia la punyeta,.... i després QUE FÀCIL!!, per que, que voleu que us digui, l'èsser humà te una capacitat infinita per buscar i emmagatzemar els
moments agradables, i això precissametn és el que hem recordat.
Un bon sopar, unes rises, un valls i capa a casa; amb la sensació de que ha valgut la pena fer l'esforç particular per gaudir de la festa. Reordem als quintos i quintes que, a darrera hora i per causes de força major que tots entenem, no han poguit venir; i jo agraeixo a tots i cadasqun dels que han aparegut per la Reial Vila dels Masos ( ara tos fotre lo rollo dels estels, la llum i les pubilles i els hereus....), per que finalment gràcies amb elles i ells ha estat possible.

Una coseta més, som dignes hereus del GUSI LUS i si no comproveu-ho!!!



BON DIA A TOTES I TOTS!

"loputogüebmaster", més desper que menos i desvetllat fins l'avorriment, ala tarda no serviré niper a taco d'escopeta!!!
ai mareta meua! DONAMOS SALUT! QUE PEL TEMA ENTENIMENT NO TENIM SOL·LUCIó!!!

">