"Güep master"

Estic compromés amb la organització. Us ho explico amb l'exemple dels ous ferrats amb cansalada. La gallina col·labora, el porc és compromet. EQUILIQUÀ!!!

dimarts, 28 d’abril del 2009

Las Fotos de Marisa

Inauguro una nova secció de fotos dedicades.


Com a l'anunci, hi ha coses que no tenen preu. A la primera instantànea començant per d'alt, tenim a Barrufet, Gonzalo i Plo prenen els sol com una sargantana,...? no hose.
A la del mig tenim a dues atletes de pro Núria CAstro i la propietària de les fotos Marisa.
Finalment a baix estem Miquel, sembla que Bauló, jo mateix i Gerard.

Apa continuarà!!

DE MOMENT TRENTA I ....

HOLA.
A totes i tots.
Encara no tenim la llista definitiva( doncs no hem exhaurit el termini per a realitzar el pagament de l'extraordinari esdeveniment previst per al proper 6 de juny), però, jo us vull fer les dents llargues als que encara dubteu en assistir a la trobada de quintes i quintos del 69 dels Masos. En som un grapat:
Garcin,
Cabré, Esteve,
Benaiges, Candel, Escoda,
Cuentra, Gaixet, López, López Pérez,
Vaqué, Móra, Solans, Murria, Margalef, Caballe,
Rejano, Ayats, Rojas, Doblas,Vallespí, Portero + Portero,
Ardevol, Gómez, Morillo, Romero, Espiñeira, Marcos, Bladé, Moreno,
Graell, Pentinat, Brull, ...... i algún/a més.

Us volia posar música però, es massa tard demà més!!
A i fotografies de Marisa i Blanca que prometo penjar.
Fins ara.

LO REPTE. 68 vs 69.

La diada de l'ermita de Sant Pau de Móra la Nova el passat diumenge va ser molt profitosa. Com sempre vam gaudir del fantàstic "ranxo" amb companyia agradable i ambient distés. Però no se si emportats per la somnolència fruit de l'apat o embriagats pels efluvis del rom cremat, però, va passar, si companys i companyes de quinta no som de pedra,... al contrari el COR es va impossar al SENY, I ho vam fer,....... Vam cedir a la temptació de acceptar el repte que algun component de la quinta que ens va precedir en el bonic aniversari dels 40 anys (la del 68) ens va fer.




"podriem fer un partidet, així tenim una escusa per sortir " (pobrets) "així demostrarem que els del 69 només feien de "relleno " en el nostre equip,..."




Bé pot-ser no va ser així, però us ho imagineu, dissabte al matí un partit de futbol 7.


No us talleu, hem agafat la proposta, tots esteu convidats a fer la vostra aportació amb coneixement. US ESCOLTEM SEIXANTAVUITEROS/ERES!!!!!



Quines pintes més intreressants eh??