"Güep master"

Estic compromés amb la organització. Us ho explico amb l'exemple dels ous ferrats amb cansalada. La gallina col·labora, el porc és compromet. EQUILIQUÀ!!!

dijous, 4 de juny del 2009

Falta menos amiguitos

Os cuelgo dos foticos de la última organización, a el ya lo conocéis, pero ella quien es?

 

Os recuerdo que el sábado nos vemos bien alicatados y flitados.

 

Os recuerdo también que hay un vermutillo en torno a las 12 en el local de Viky, Bar Aubals, al lado del Intermarche, carretera antigua de la Vilaseca.

 

Después cada cual a sus asuntos, comida o no¡ y a las 20 hrs, en la explanada del pabellón para camisetas y fotos varias, los chicos se pueden cambiar in situ, pero y las dones? Donde se ponen las camisetens. A ver si nos echarán del pueblo sin cenar……….

 

A continuación cenita en la Fonda.

 

Y después a calarle fuego al local del Edu y a cuatro patas.

 

Quien aguante, se improvisará sobre la marcha.

 

Au a coger fuerza,  a ver si a las 2 de la mañana nos viene el sueñito y hacemos el ridi con los de la quinta del 68.

 

Por cierto donde está el reto del partidillo, llevo un mes entrenando. Si no hay partidillo dejo el entreno, Miquel y compañía partidillo ya, aunque sea un taqui gol.

 

Besotes companys

 

M.A.

 

2 comentaris:

Miquel Esteve ha dit...

Mira MA,això del partidet... que vols que et digui... podem pendre mal! Els del 68 em sembla que tampoc poden fer ni equip! Millor ens reunim al vermout a ca la Vicky i fem petar la xerrada amb uns 'caballos locos' i arrangem el món amb una mica d'alcohol que ja no estem per floritures físiques! I a la nit, fresquets i contorbats, ens apleguem a taula i fem quatre rialles, expliquem les batallates d'antuvi, escoltem les xiquetes de la lleva, que hi posen seny a l'assumpte, i 'game over'... Si vols fer esport, esport d'emoció... et convido a pujar a la Plana a cavar vinya amb una aixada de raure - als autèntics del localillo de música dura també- i fent 'caving' sabreu el què és bó, artistes!

Una abraçada,

Miquel

Anònim ha dit...

Amb aquest blog, surto més que retratat, retratadíssim.
Gràcies MA pel recordatori, no està demés pensant al sector al qual va adreçat, quarentons amb la memòria fluixa efecte de la edat. Jo no ho he pogut fer, no se per quin efecte, potser es que m'he quedat "pillat" pensant amb el localillo i concretament amb l'habitació anomenada "columbia",.....
Quins dies, de cervesa calenta i heavy!!
Apa demà ens veiem!
Jordi "loputogüebmaster"