"Güep master"

Estic compromés amb la organització. Us ho explico amb l'exemple dels ous ferrats amb cansalada. La gallina col·labora, el porc és compromet. EQUILIQUÀ!!!

dimarts, 28 d’abril del 2009

LO REPTE. 68 vs 69.

La diada de l'ermita de Sant Pau de Móra la Nova el passat diumenge va ser molt profitosa. Com sempre vam gaudir del fantàstic "ranxo" amb companyia agradable i ambient distés. Però no se si emportats per la somnolència fruit de l'apat o embriagats pels efluvis del rom cremat, però, va passar, si companys i companyes de quinta no som de pedra,... al contrari el COR es va impossar al SENY, I ho vam fer,....... Vam cedir a la temptació de acceptar el repte que algun component de la quinta que ens va precedir en el bonic aniversari dels 40 anys (la del 68) ens va fer.




"podriem fer un partidet, així tenim una escusa per sortir " (pobrets) "així demostrarem que els del 69 només feien de "relleno " en el nostre equip,..."




Bé pot-ser no va ser així, però us ho imagineu, dissabte al matí un partit de futbol 7.


No us talleu, hem agafat la proposta, tots esteu convidats a fer la vostra aportació amb coneixement. US ESCOLTEM SEIXANTAVUITEROS/ERES!!!!!



Quines pintes més intreressants eh??

7 comentaris:

Anònim ha dit...

un del 68, os vamos a "chorrear"

el chorreador ha dit...

podies posar el bloc de la quinta del 68

http://fornada1968.blogspot.com/

Unknown ha dit...

Pa lante i sa lo que dios quiera,

M.A.

Anònim ha dit...

El vam posar, però l'afegiré a adreces d'interés al costat. Gràcies per l'aportació.
Jordi López

el chorreador ha dit...

En aquesta imatge es veu un "relleno" de la quinta del 68 amb la camiseta diferent, per algo serà????

Miquel Esteve ha dit...

Del repte dels iaios aquests del 68 la única cosa que em fa por és que no prenguin mal al terreny de joc i sobretot després - seguint el guió del qui ens va retar- fent unes copes, perquè... xiquets, de marxa ereu més sosos que els cargols matiners!

Au,

Miquel

Unknown ha dit...

Uff!!! No he tingut més remei que entrar en aquest blog. Ja no ho vaig fer quan el meu cul sortia a primera linia a les fotos del Ribas, però això del "Desafio total" no té nom. I l'alineació dels collita-69??. Podría ser aquesta: Mangel, Blade-Brull-Wopes, Garcín-Miquelet i Gonzalo. Tanmateix, no us feu il.lusions. Us falten 2 peçes imprescindibles sense les quals l'equip queda coix:Javi Pelaess "el cerebro del equipo" i l'oportunisme a l'àrea del Doctore (o sigui jo) :):):). No voldria ser "pájaro de mal agüero, como el Kun)però sense aquestes peçes, l'equip està descompesat.

Bé, Compte el día del partit que ja no teniu "trenta i tantos".

Una abraçada a la collita-69