"Güep master"

Estic compromés amb la organització. Us ho explico amb l'exemple dels ous ferrats amb cansalada. La gallina col·labora, el porc és compromet. EQUILIQUÀ!!!

divendres, 27 de febrer del 2009

Tallarollos. Pujo tema antic.

COM QUE EL BLOG VA COM UN TIRO PUJO UN POST ANTIC PER A QUE ELS NOU VINGUTS SAPIGUIN D'ON VENIM. Si voleu fer una pasejada pel blog, seguiu l'index d'entrades a la vostra dreta (aqui no a la dreta!!!) Us deixo amb el refrito recordatori de la reunió


....... que hem dut a terme a la sala de plens de l'Ajuntament de Móra la Nova (http://www.moralanova.cat/) , escolteu una miqueta de música dels 80.



La trobada tenia per objecte explicar i exposar la proposta (o propostes) de celebració dels 40 anys,que s'han anat maduran. L'assitència no ha estat per tirar cohets, tot i que en aquesta mena de reunions és difícil que acudeixin tots els interessats. Però hem d'estar contents, doncs la nostra quinta ha estat i és molt viatgera i amb moltes ocupacions.

A partir del treball previ a la reunió i un cop celebrada s'ha consensuat un "programa d'actes" amb data i horaris. Us ho explico de forma resumida, però si voleu preguntar alguna cosa més seguiu aquest fil, es a dir, contesteu al present post i se us informarà.
El dia triat ha estat el proper 6 de juny, exactament el primer dissabte del mes de juny de 2009.
S'ha preparat una samarreta conmemorativa de la trovada, que lluirem mentre ens fem una foto de familia i abans d'anar a sopar a la Fonda Barcelona.(www.buscorestaurantes.com/restaurante/Fonda-Barcelona-12861-0.html)

Els horaris oficials seràn els següents:
A les 20 h ens farem la fotografia de grup al parc del Pavelló comercial. Després sobre les 21,30 h anirem a sopar.
El cost total de la part organitzada de forma més formal (fotografia+samarreta+menú) serà de 47,00 € que s'hauran d'ingressar per confirmar l'assistència abans del 30 d'abril de 2009 en un número de compte corrent que us donarem personalment si us poseu en contacte en qualsevol dels quintos/es que estem al poble.

MENÚ.
APERITIUS
( Ametlles fregides, dàtils amb bacon, xapata de pernil, amb escalivada anxoves,clotxa, gambes salades, bunyols de bacallà i cargols picants)

CARPACCIÓ DE BACALLÀ I LLAGOSTINS.

GARRÓ DE PORC. Amb patates i variació de bolets.

GELAT DE BESCUIT. Amb crema anglesa i broxeta de fruites

CAFÈ I LICORS.

BEGUDES : Blancs DO Terra Alta, Negre DO Montsant, Cava Brut Clàssic Codorniu, Refrescos i Aigua de Valencia.

Havent sopat anirem de festa al Pub Street (http://www.pubstreet.net/) on podrem escoltar entre altres música com aquesta



Fins aquí la reunió, digueu la vostra i comenteu la jugada.
Fins ara!!!