"Güep master"

Estic compromés amb la organització. Us ho explico amb l'exemple dels ous ferrats amb cansalada. La gallina col·labora, el porc és compromet. EQUILIQUÀ!!!

dimarts, 17 de febrer del 2009

QUINS RECORDS!!!

Segurament la part positiva de complir anys amb salut, es poder disfrutar amb el record dels bons moments viscuts. Aquells moments que per molt temps que passi, en les situacions més insospitades, sense que cap esdeveniment ens ho faci recordar,..... esclaten en el nostre cap fresques com si les estiguessim vivint un altra vegada.

Intentant fer memòria dels companys que vam compartir hores d'estudi, esport i joc; per posar nom a les diferents fotos que es van publicant en el blog, el meu cap i les seves conexions divaguen pel subconscient i, com si fos una pel·licula, uneixen noms amb records i situacions. Com si es tractes d'una fòrmula nemotècnica: Nevado, Peláez, Ayats i Castro hem recorden lluites aferrissades entre "copisa i el poble". Brull, Bauló, Cabré, Escoda, Graell tardes de joc al pati de l'antiga Bodega Vaco vin. Garcin, Esteve, Gomez, i molts d'altres hores i més hores de futbol i futbol sala. Peris, Trinchan, tornejos de handbol amb més ilusió que talent. I tants i tants d'altres que el seu record hem provoca una barreja d'enyorqança, tristor i alegria.
Enyorança dels bons moments viscuts que han servit per dur-nos on som.

Tristor per aquells amb qui mai més podrem compartir un somriure.

Alegria per que ens podem considerar un priviliejats, ja que vam viure una infantesa i primera juventut amb una llibertat que els nostres fills segurament no gaudiran, ja que viuen enmanillats per les obligacions imposades o autoimposades per l'ambient i les circumstàncies en que estan creixent.

Deixo dues cançonetes per amenitzar el post,